Audio naar notulen omzetten

Audio naar notulen omzetten

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Audio naar notulen omzetten

Kon uw notulist onverhoopt niet bij een vergadering of bijeenkomst zijn, waardoor u genoodzaakt was hier een geluidsopname van te maken? En wilt u deze audio naar notulen omzetten, dan helpt het Notulistenteam u graag. De transcriptie van een geluidsopname is een tijdrovende klus die vakkennis en ervaring vereist. U doet er dan ook goed aan om het omzetten van audio naar notulen  uit te besteden aan een professionele notulist. Veel van onze notulisten zijn gespecialiseerd in het transcriberen van geluidsopnamen. Wij werken de opgenomen bijeenkomst dan ook graag voor u uit in professionele notulen.

Het Notulistenteam

Al sinds 2002 verzorgt het Notulistenteam de verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten. Wij hebben ruime ervaring in het omzetten van audio naar notulen en wij beschikken over een landelijk netwerk van meer dan 100 hoog opgeleide en ervaren notulisten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij altijd een geschikte notulist beschikbaar Zo doende kunnen wij tot 6 uur voor aanvang van een vergadering nog iets voor u betekenen.

Notuleerservice

Naast de transcriptieservice van het Notulistenteam kunt u bij ons ook terecht wanneer u uw notuleerwerk wilt uitbesteden. Goed notuleren is een vak en vereist dan ook de nodige kennis en vaardigheden. Dankzij de notulen kunnen afwezigen kennisnemen van hetgeen besproken is en blijven zij, net als de deelnemers betrokken. Natuurlijk vragen verschillende bijeenkomsten ook om verschillende vormen van verslaglegging en daarom horen wij graag waar uw voorkeur naar uit. Redenen voor het inhuren van een notulist zijn:

  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar
  • Kosteneffectief en tijdbesparend

Ja, ik wil audio naar notulen omzetten!

Of u nu graag audio naar notulen wilt laten omzetten door onze notulisten of op ad hoc basis een notulist nodig heeft. Het Notulistenteam biedt u vele mogelijkheden en zorgt er ten allen tijden voor dat u een professionele notulist krijgt. Heeft u nog vragen of de mogelijkheden of wilt u graag een offerte aanvragen? Maakt u dan gebruik van onderstaande buttons.

Laatste blogs