Waarom uitbesteden

Waarom uitbesteden

Onafhankelijk, flexibel & betrouwbaar

Waarom een notulist inhuren?

Wij van hét Notulistenteam zijn van mening dat het uitbesteden van notuleerwerk leidt tot een efficiënte, objectieve en kostenbesparende verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Onze notulisten leggen de onderwerpen, standpunten en uitkomsten van een bijeenkomst objectief en zorgvuldig vast waardoor de deelnemers of andere stakeholders snel kunnen beschikken over een professioneel verslag. Wij hebben vier belangrijkste argumenten gekozen om hét Notulistenteam in te schakelen:

  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland

Onze notulisten zijn in staat de kennis, standpunten en besluiten die tijdens een vergadering of bijeenkomst naar voren komen, vast te leggen in een leesbaar en to-the-point document. Op een objectieve manier en met een materie-deskundige visie. Een notulist inhuren via hét Notulistenteam verzekert u van een professioneel verslag. Uiteraard leveren wij dit verslag in een door u gewenst format en lay-out.

  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie

Onze notulisten en transcibenten hebben kennis en ervaring in het op maat uitwerken van diverse vergaderingen en bijeenkomsten. Omdat wij de branche-specifieke vakkennis van onze notulisten en transcribenten inzetten bij onze klanten kunnen wij kwalitatief hoogwaardige notulen leveren onder meer door het juiste gebruik van het jargon.

  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar

Als onafhankelijk bureau zijn wij flexibel bij het inplannen van notulisten. Vaak kunt u tot 24 uur voor een vergadering of bijeenkomst bij ons terecht voor het inhuren van een notulist. Uiteraard zorgen wij ook voor een vervanger indien een ingeplande notulist plotseling verhinderd is. Onze documenten worden altijd gecontroleerd op taalgebruik, lay-out, spelling en grammatica. Wij zijn duidelijk in onze afspraken; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

  • Kosteneffectief en tijdbesparend

Wij bieden altijd scherpe en eerlijke tarieven en hanteren duidelijke all-in prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Binnen 2 tot 5 werkdagen heeft u het verslag of de notulen middels een e-mailbericht in huis. Full-service voor een eerlijke prijs!

Meer weten of direct een notulist inhuren?

Neem contact met ons op via 026 5600 262 of service@notulistenteam.nl

Laatste blogs