Notuleerservice

Notuleerservice

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notuleerservice

U wilt een notulist inhuren om uw vergadering, bijeenkomst of hoorzitting te laten notuleren? Met onze notuleerservice krijgt u een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Goed notuleren is een echt een vak apart en vereist kennis en vaardigheden. Met de notulisten van hét Notulistenteam bent u verzekerd van een professioneel en deskundig verslag. Zij werken snel en effectief. En dat spaart u weer tijd en geld.

Notulist inhuren

Onze notulisten zijn onafhankelijk, materie-deskundig en hebben ervaring met de meest uiteenlopende agenda’s. Of u nu een notulist zoekt voor terugkerende vergaderingen of op ad hoc basis, hét Notulistenteam heeft vrijwel altijd een bekwame notulist beschikbaar. Zij zorgen voor een verslag dat duidelijk is voor alle partijen, zodat ook iedereen het gemakkelijk kan lezen en begrijpen. En daarmee blijven ook afwezigen op de hoogte van het besprokene en blijft iedereen betrokken. Uiteraard worden de notulen altijd geleverd in een door u gewenste format en lay-out en wordt er goed gecontroleerd op taalgebruik, spelling en grammatica. Vaak kunnen wij tot wel 6 uur voor aanvang van de vergadering iets voor u betekenen.

Hét Notulistenteam

Al sinds 1993 verzorgt hét Notulistenteam de verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van hoog opgeleide en ervaren notulisten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij altijd een geschikte notulist beschikbaar. Wanneer u kiest voor een notulist van hét Notulistenteam kiest u voor:

  • Ervaren, deskundige en discrete notulisten
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In meerdere talen mogelijk
  • Inzetbaar op korte termijn
  • Altijd een vervanger bij calamiteiten
  • In heel Nederland
  • Scherpe tarieven

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de notuleerservice van hét Notulistenteam? U kunt op ad-hoc basis een beroep op ons doen of ons inzetten bij terugkerende vergaderingen of bijeenkomsten. Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 026 5600 262 of stuur een mail naar service@notulistenteam.nl

Laatste blogs