Werkwijze

Werkwijze

Onafhankelijk, flexibel & betrouwbaar

Werkwijze

Notulist nodig?

Hét Notulistenteam hanteert een eenvoudige werkwijze die erop gericht is om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Volg simpelweg de volgende stappen:

  • Neem telefonisch of online contact met ons op voor een offerteaanvraag voor onze notuleer- of transcriptieservice.
  • Bij akkoord op de offerte zoeken wij een geschikte notulist of transcribent. In een opdrachtbevestiging leggen we alle afspraken vast.
  • Ter voorbereiding stuurt u de vergaderagenda en de notulen van de vorige vergadering naar ons toe per e-mail en de vergadering wordt vervolgens bijgewoond door de notulist.
  • Het verslag wordt later door de notulist uitgewerkt. De notulen worden geredigeerd en gecontroleerd op grammatica, lay-out en dergelijke. Binnen 2 tot 5 werkdagen (afhankelijk van de verslagvorm) na de vergadering heeft u de uitgewerkte (concept)notulen in uw bezit. Eventuele opmerkingen worden door ons nog in een definitieve versie verwerkt. Bij het opstellen van de documenten houden wij rekening met uw wensen en huisstijl.
  • U ontvangt van ons een factuur voor de verleende diensten.

Hét Notulistenteam

Al sinds 1993 verzorgt hét Notulistenteam de verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van hoog opgeleide en ervaren notulisten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij altijd een geschikte notulist beschikbaar.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de transcriptieservice van hét Notulistenteam?
Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 026 5600 262 of stuur een mail naar service@notulistenteam.nl

Laatste blogs