Transcriptieservice

Transcriptieservice

Vakkundige transcripties

Transcriptieservice

Het komt steeds vaker voor dat er van vergaderingen en bijeenkomsten een geluidsopname wordt gemaakt om daar later, door middel van transcriptie, notulen van te maken. Maar ook van hoorzittingen en interviews worden vaak geluidsopnamen gemaakt om precies terug te kunnen horen wat er gezegd is. Deze opnamen kunnen vervolgens door transcriptie worden omgezet in een woordelijk of samenvattend verslag.

Transcriptie door vakkundigen

Het transcriberen van geluidsopnames in prettig leesbare documenten is een tijdrovende klus. Met de transcriptieservice van hét Notulistenteam kunt u opgenomen gesprekken, interviews, toespraken, verhoren, dictaten, lezingen, vergaderingen etc. laten uitwerken door één van onze notulisten. Omdat wij veel ervaring hebben met transcriptie kunnen we snel en effectief de notulen maken van uw geluidsopname. Dat spaart u tijd en geld.

Transcriptie met software of door een notulist?

Onze transcripties worden gemaakt door notulisten. Echte mensen dus. Dat heeft vele voordelen. Een notulist kan onderscheid maken uit meer dan 2 sprekende personen van een opgenomen bijeenkomst. Alle “ehm’s en eh’s” kunnen worden weggelaten en het verslag wordt in goed Nederlands opgesteld. Bovendien begrijpt een notulist wat er is gezegd. In tegenstelling tot geluidssoftware. Dat maakt het verslag vele malen leesbaarder en van uitstekende kwaliteit. Een transcriptie door een notulist is meer dan het simpel uittikken van een geluidsopname. Onze tarieven zijn hierop gebaseerd. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hét Notulistenteam

Hét Notulistenteam verzorgt al sinds 1993 de verslaglegging van allerlei vergaderingen en bijeenkomsten. Door uw transcriptie uit te besteden aan ons professionele notuleerbureau, bent u verzekerd van een correcte en foutloze uitwerking in elke gewenste vorm.

Onze notulisten hebben veel ervaring met transcripties van geluidsopnamen van:

  • Dictaten; eigen medewerkers worden niet belast met het schriftelijk uitwerken hiervan en de dictaten worden objectief verwoord
  • Interviews; indien de tekst gepubliceerd moet worden of in het kader van wetenschappelijk onderzoek
  • Lezingen; waarvan men de uitgesproken tekst na afloop, op papier, beschikbaar wil stellen aan de toehoorders
  • Vergaderingen; aan de hand van een geluidsopname kunnen achteraf nog notulen gemaakt worden
  • Hoorzittingen; klanten beslissen soms pas achteraf of ze van een hoorzitting een verslag willen hebben
  • Aandeelhoudersvergaderingen; voor multinationals maken we vaak in meerdere talen een verslag
  • Telefoongesprekken; van (helpdesk)medewerkers met klanten waarvan het verslag gebruikt wordt voor evaluaties of interne trainingen

Geluidsopnamen kunnen op verschillende manieren worden aangeleverd. Het meest voorkomend is de digitale vorm als MP3. Digitale bestanden worden vaak uitgewisseld via We Transfer; een snelle en handige manier om grote bestanden te delen. Indien er sprake is van gevoelige informatie kunnen de bestanden ook middels USB stick, CD ROM of anderszins worden aangeleverd.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de transcriptieservice van hét Notulistenteam?
Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 026 5600 262 of stuur een mail naar service@notulistenteam.nl

Laatste blogs