Freelance notulist gezocht?

Freelance notulist gezocht?

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Freelance notulist gezocht?

Bent u op zoek naar een vakkundige notulist of transcribent voor de verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Dan bent u bij het Notulistenteam aan het juiste adres. Sinds 2002 verzorgen wij al de verslaglegging van verschillende soorten vergaderingen en bijeenkomsten. Wij beschikken dan ook over een landelijk netwerk van opgeleide en ervaren notulisten en transcribenten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij altijd een geschikte notulist beschikbaar. Of u nu een freelance notulist wilt inhuren op ad hoc basis of omdat uw huidige notulist plotseling ziek is. Wij helpen u graag aan goede notulen.

Hoe werkt het?

Hét Notulistenteam hanteert een eenvoudige werkwijze. We nemen ons klanten graag zoveel mogelijk werk uit handen met onze notuleerservice. Als er een freelance notulist gezocht wordt, kun u telefonisch of via de website direct een freelance notulist aanvragen en reserveren voor uw meeting. U kunt dan een offerteaanvraag bij ons doen en wanneer u akkoord geeft op de offerte, gaan wij direct op zoek naar een geschikte freelance notulist die u heeft gevraagd.

Hoe weet u dan zeker dat de notulist goed werk levert? Omdat al onze freelance notulisten ervaren zijn in notuleren en/of transcriberen én we vragen u om ons van tevoren de vergaderagenda toe te sturen en de notulen van de vorige vergadering. Dit ter voorbereiding voor de notulist die bij u langskomt. De freelance notulist woont vervolgens uw vergadering bij en maakt een verslag dat later uitgewerkt wordt. De notulen worden geredigeerd en gecontroleerd op grammatica en lay-out en dergelijke. Zo ontvangt u namens hét Notulistenteam altijd een uiterst net verslag.

Waarom een freelance notulist inhuren?

Goede notulen maken voor een uiterst compleet en informatief verslag van een vergadering is niet zo makkelijk als veel mensen wellicht denken. Het is een vak op zich en vraagt om de nodige kennis en vaardigheden. Hét Notulistenteam heeft al vele ervaringsjaren achter de rug in verslaglegging van vergaderingen in diverse branches. Wij helpen u ook graag met uw notuleerwerk als er nog een freelance notulist wordt gezocht voor de vergadering.

De voordelen van een freelance notulist? Het inhuren van een freelance notulist is kostenbesparend op de langere termijn en geeft u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Ieders mening telt en alles wat belangrijk is, komt in de notulen te staan. De deelnemers kunnen dankzij de uitgebreide notulen die onze freelance notulist levert alles nog eens nalezen en afwezigen kunnen kennisnemen van hetgeen er gesproken is. Er zijn meer redenen waarom een freelance notulist aanvragen een strak plan is:

  • U mag rekenen op een vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Wij hebben objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • De notulen zijn onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar
  • Een freelance notulist is kosteneffectief en tijdbesparend

Onze notulisten kunnen verschillende vormen van verslag leveren en horen dan ook graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Met de notulisten van hét Notulistenteam bent u ten allen tijde verzekerd van een professioneel en deskundig verslag.

Over hét Notulistenteam

Hét Notulistenteam is een professionele dienstverlener die haar klanten wil faciliteren in het objectief en professioneel tekstueel vastleggen van vergaderingen, bijeenkomsten en meer waardoor organisaties effectiever kunnen opereren.

Wordt bij u nog een freelance notulist gezocht?

Als u nog een notulist zoekt, helpen wij u daar graag aan. Tot 6 uur voor aanvang van de vergadering kunnen wij kijken of één van onze freelance notulisten beschikbaar is. Heeft u een belangrijke bijeenkomst en wilt u er zeker van zijn dat er een notulist aanwezig kan zijn? Dan kunt u via deze website een notulist reserveren, of even contact opnemen met één van onze medewerkers. Vraag hier direct een offerte aan als er nog een freelance notulist wordt gezocht.

Laatste blogs