Freelance notulist gezocht

Freelance notulist gezocht

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Freelance notulist gezocht

Bent u op zoek naar een vakkundige notulist of transcribent voor de verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Dan bent u bij het Notulistenteam aan het juiste adres. Sinds 2002 verzorgen wij al de verslaglegging van verschillende soorten vergaderingen en bijeenkomsten. Wij beschikken dan ook over een landelijk netwerk van opgeleide en ervaren notulisten en transcribenten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij altijd een geschikte notulist beschikbaar. Of u nu een freelance notulist wilt inhuren op ad hoc basis of omdat u huidige notulist plotseling ziek is. Wij helpen u graag.

Waarom een freelance notulist inhuren?

Goed notuleren is een vak en vereist de nodige kennis en vaardigheden. Het Notulistenteam is al vele jaren actief in de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches en helpt ook u graag met uw notuleerwerk. Het inhuren van een freelance notulist is niet alleen kostenbesparend, maar geeft u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Hierdoor kunnen deelnemers alles nog eens nalezen en afwezigen kennisnemen van hetgeen er gesproken is. Waarom u er goed aan doet om een notulist in te huren?

  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar
  • Kosteneffectief en tijdbesparend

Onze notulisten kunnen verschillende vormen van verslag leveren en horen dan ook graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Met de notulisten van het Notulistenteam bent u ten allen tijde verzekerd van een professioneel en deskundig verslag.

Notulist reserveren

Wilt u graag een vakkundig en kwalitatief hoogwaardig verslag van uw bijeenkomst? Dan kunt u terecht bij het Notulistenteam. Tot 6 uur voor aanvang van de vergadering kunnen wij kijken of één van onze freelance notulisten beschikbaar is. Heeft u een belangrijke bijeenkomst en wilt u er zeker van zijn dat er een notulist aanwezig kan zijn? Dan kunt u via deze website een notulist reserveren, of even contact opnemen met één van onze medewerkers.

Laatste blogs