Gesproken tekst omzetten in tekst

Gesproken tekst omzetten in tekst

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Gesproken tekst omzetten in tekst

Heeft u een gesproken tekst die u wilt omzetten in tekst? Laat dit over aan een transcribent van hét Notulistenteam. Onze ervaren transcribenten weten als geen ander hoe ze zeer nauwkeurig en vlot uw audio kunnen omzetten in een mooi en overzichtelijk schriftelijk verslag. Klinkt dit goed? Laat hét Notulistenteam u dan zoveel mogelijk transcribeerwerk uit handen nemen. Transcriberen is een schone zaak en onze mensen doen dit met veel accuraatheid voor u. Interesse in door een ervaren transcribent een gesproken tekst laten omzetten in geschreven tekst? Laat dit dan over aan hét Notulistenteam.

Transcriptieservice

Een vergadering of bijeenkomst wordt steeds vaker opgenomen, om precies terug te kunnen horen wat er is gezegd. Het uitwerken van deze geluidsopname is een tijdrovende klus die de nodige kennis en kunde vraagt. Veel van de notulisten van hét Notulistenteam zijn gespecialiseerd in transcriberen en kunnen snel en efficiënt een letterlijk verslag leveren. Laat bij interesse horen of u de hulp wilt van iemand die transcribeert of iemand die live notuleert. Dan zoeken wij de beste beschikbare notulant voor u.

Over hét Notulistenteam

Al sinds 2002 verzorgt hét Notulistenteam de professionele verslaglegging van allerlei soorten bijeenkomsten en vergaderingen bij organisaties in verschillende branches. Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van meer dan 100 hoogopgeleide en ervaren notulisten en transcribenten. Wij weten dat goed notuleren een vak op zich is. Het vereist kennis en vaardigheden om alles logisch en correct op papier te krijgen zonder zaken te verdraaien of weg te laten. Daarom is een transcribent om uw gesproken tekst om te zetten in geschreven tekst een uiterst goed idee.

Hét Notulistenteam biedt u de volgende voordelen:

  • Inzetbaar op korte termijn
  • Ervaring, deskundigheid en discretie
  • In heel Nederland inzetbaar
  • Scherpe tarieven
  • In meerdere talen mogelijk
  • Professionals met specifieke vakkennis

Hét Notulistenteam is een professionele dienstverlener die haar klanten wil faciliteren in het objectief en professioneel tekstueel vastleggen van vergaderingen, bijeenkomsten en meer waardoor organisaties effectiever kunnen opereren.

Ik wil een transcribent inhuren!

Het doet er niet meer toe of u lang naar een transcribent heeft gezocht, u heeft er bij ons één gevonden. Wij leveren u een vakkundig en kwalitatief hoogwaardig verslag van uw bijeenkomst. Via de website kunt u direct een transcribent of notulist reserveren of u kunt even telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers. Vraag hier direct een offerte aan voor het inhuren van de klus om gesproken tekst om te zetten in geschreven tekst.

Laatste blogs