Interview uitschrijven

Interview uitschrijven

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Interview uitschrijven

Bent u op zoek naar een vakkundige transcribent die u kan het helpen met een interview uitschrijven? Dan bent u bij het Notulistenteam aan het juiste adres. Steeds vaker wordt van een interview of bijeenkomst een geluidsopname gemaakt om later precies terug te kunnen horen wat er gezegd is. Dit is niet alleen handig wanneer de tekst gepubliceerd moet worden of in het kader van wetenschappelijk onderzoek is, maar ook als naslagwerk. Door het opnemen van een interview kan deze achteraf goed verwerkt worden tot een letterlijk verslag. Het uitschrijven van zo’n interview is tijdrovend en kunt u dan ook het beste overlaten aan een professionele transcribent.

Het Notulistenteam

Het Notulistenteam is al verschillende jaren actief in de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. In deze achterliggende jaren hebben wij een landelijk netwerk van hoog opgeleide en ervaren notulisten en transcribenten opgebouwd. Dankzij dit brede netwerk hebben wij vrijwel altijd een notulist beschikbaar en kunnen wij tot 6 uur voor aanvang van de vergadering nog iets voor u betekenen. Wanneer u kiest voor een notulist of transcribent van het notulistenteam geniet u van de volgende voordelen:

  • Ervaren, deskundige en discrete notulisten en transcribenten
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In meerdere talen mogelijk
  • Inzetbaar op korte termijn
  • In heel Nederland
  • Scherpe tarieven

Waarom kiezen voor een notulist of transcribent van het Notulistenteam?

Goed notuleren is een vak en vereist de nodige kennis en vaardigheden. Door uw notuleer- of transcriptiewerk uit te besteden bespaart u niet alleen kosten, maar krijgt u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Daarnaast zijn onze notulisten onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar en zijn veel van hen gespecialiseerd in het transcriberen van geluidsopnamen die zij graag voor u uitwerken.

Offerte aanvragen

Wilt u graag direct weten waar u aan toe bent als u het interview uitschrijven uitbesteed aan het Notulistenteam? Vraag dan via de button direct een offerte aan. Voor verdere vragen over de mogelijkheden kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Laatste blogs