Interviews uittypen

Interviews uittypen

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Interviews uittypen

Heeft u interviews afgenomen waarvan de tekst gepubliceerd moet worden om interviews in het kader van wetenschappelijk onderzoek? Wilt u deze interviews uittypen, maar heeft u daar zelf de benodigde expertise niet voor? Dan helpen de transcribenten van het Notulistenteam u graag. Het transcriberen van een geluidsopname is een tijdrovende klus die vakkennis en ervaring vereist. U doet er dan ook goed aan om het transcriberen uit te besteden. Met de transcriptieservice van hét Notulistenteam kunt u opgenomen gesprekken, interviews, toespraken, verhoren en vergaderingen laten uitwerken door een professionele transcribent.

Service van het Notulistenteam

Veel van de notulisten van het Notulistenteam zijn gespecialiseerd in het transcriberen van geluidsopnamen en werken de opgenomen bijeenkomst graag voor u uit. Naast deze transcriptieservice kunt u bij ons ook notulisten inhuren voor de verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Het uitbesteden van het notuleerwerk leidt tot een efficiënte, objectieve en kostenbesparende verslaglegging. Uiteraard kunt u zelf kiezen in welke verslagvorm u de notulen wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een beknopt samenvattend verslag, uitgebreid samenvattend verslag, woordelijk verslag of een letterlijk verslag. Dankzij de notulen kunnen afwezigen kennisnemen van hetgeen besproken is en blijven zij, net als de deelnemers betrokken. Wanneer u kiest voor de transcriptie– of notuleerservice van het Notulistenteam geniet u van de volgende voordelen:

  • Ervaren, deskundige en discrete notulisten en transcribenten
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In meerdere talen mogelijk
  • Inzetbaar op korte termijn
  • In heel Nederland
  • Scherpe tarieven

Over het Notulistenteam

Het Notulistenteam is al sinds 2002 actief in de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. Wij beschikken dan ook over een landelijk netwerk van meer dan 100 opgeleide en ervaren notulisten en transcribenten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij vrijwel altijd een beschikbare notulist die bij uw organisatie past.

Ja, ik wil het interviews uittypen uitbesteden!

Wilt u graag een ervaren transcribent inhuren die u kan helpen met het interviews uittypen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact om het Notulistenteam voor het bespreken van de mogelijkheden.

Laatste blogs