Notulant beschikbaar

Notulant beschikbaar

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notulant beschikbaar

Heeft u binnenkort een belangrijke vergadering waarbij overzichtelijke en duidelijke notulen niet mogen ontbreken? En heeft u nog geen notulant gevraagd? Dan is de notuleerservice van hét Notulistenteam precies wat u nodig heeft. Onze notulisten zijn onafhankelijk, materie-deskundig en hebben ervaring met de meest uiteenlopende agenda’s. Door uw notuleerwerk uit te besteden bespaart u niet alleen veel kosten, maar krijgt u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Of u nu een notulist zoekt voor terugkerende vergaderingen of op ad hoc basis, hét Notulistenteam heeft vrijwel altijd een bekwame notulist beschikbaar voor uw vergadering of bijeenkomst. Vaak kunnen wij tot 6 uur voor aanvang van de vergadering iets voor u betekenen.

Over hét Notulistenteam

Hét Notulistenteam verzorgt al sinds 2002 de professionele verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten bij organisaties in verschillende branches. Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van meer dan 100 hoogopgeleide en ervaren notulisten en transcribenten.

Goed notuleren is een vak. Het vereist kennis en vaardigheden. Daarom is een notulant inhuren van hét Notulistenteam een uitstekend idee. Wij bieden u namelijk de volgende voordelen:

  • Ervaring, deskundigheid en discretie
  • Inzetbaar op korte termijn
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In heel Nederland inzetbaar
  • In meerdere talen mogelijk
  • Scherpe tarieven

Hét Notulistenteam is een professionele dienstverlener die haar klanten wil faciliteren in het objectief en professioneel vastleggen van vergaderingen en bijeenkomsten waardoor organisaties effectiever kunnen opereren.

Transcriptieservice

Naast onze notuleerservice bieden wij u ook een transcriptieservice aan. Een vergadering of bijeenkomst wordt steeds vaker opgenomen, om precies terug te kunnen horen wat er is gezegd. Het uitwerken van deze geluidsopname is een tijdrovende klus die de nodige kennis en kunde vraagt. Veel van de notulanten van het Notulistenteam zijn gespecialiseerd in transcriberen en kunnen snel en efficiënt een letterlijk verslag leveren. Laat bij interesse horen of u de hulp wilt van iemand die transcribeert of iemand die live notuleert. Dan zoeken wij de beste beschikbare notulant voor u.

Notulist reserveren

Wilt u zeker zijn van een vakkundige verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Kies dan voor de notuleerservice van het Notulistenteam. Via deze website kunt u een notulant reserveren, die u graag van dienst is. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen als u die heeft!

Laatste blogs