Notuleerbureau gezocht?

Notuleerbureau gezocht?

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notuleerbureau gezocht?

Bent u op zoek naar een vakkundig notuleerbureau voor de verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Hét Notulistenteam helpt u graag door een zeer betrouwbare notulist te leveren die uw notulen nauwkeurig en snel oplevert. Het Notulistenteam is al vele jaren actief in de verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. Goed notuleren is een vak en onze notulisten beschikken dan ook over de benodigde kennis en vaardigheden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig verslag. Of u nu een notulist zoekt voor terugkerende vergaderingen of op ad hoc basis. Het Notulistenteam heeft vrijwel altijd een bekwame notulist beschikbaar voor uw vergadering of bijeenkomst.

Waarom een notulist inhuren

Goede notulen leveren een belangrijke bijdrage aan overlegprocessen en zijn dan ook van groot belang. Door uw notuleerwerk uit te besteden, bespaart u niet alleen veel kosten, maar krijgt u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Dankzij de notulen kunnen afwezigen kennisnemen van hetgeen besproken is en blijven zij, net als de deelnemers, betrokken. Het nakomen van gemaakte afspraken en besluiten wordt controleerbaar. Waarom u er goed aan doet een notulist van het Notulistenteam in te huren?

  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar
  • Kosteneffectief en tijdbesparend

De notulen worden altijd geleverd in een door u gewenst format en lay-out en worden altijd gecontroleerd op taalgebruik, spelling en grammatica. Met de notulisten van het Notulistenteam bent u dus verzekerd van een professioneel en kwalitatief hoogwaardig verslag.

Onze werkwijze

Bij hét Notulistenteam hanteren we een eenvoudige werkwijze. Onze systemen zijn ingericht met als doel u als klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wanneer u een notulist wilt inhuren, neemt u telefonisch of online contact met ons op voor een offerteaanvraag voor onze notuleerservice. Bij akkoord op de offerte zoeken wij een geschikte notulist. Ter voorbereiding stuurt u de vergaderagenda en de notulen van de vorige vergadering naar ons toe per e-mail. De vergadering wordt bijgewoond door de notulist en het verslag wordt later door de notulist uitgewerkt. De notulen worden geredigeerd en gecontroleerd op grammatica, lay-out en dergelijke.

Notulist inhuren bij hét Notulistenteam

Interesse in een notulist inhuren bij ons notuleerbureau? Neem contact met ons op! U kunt bellen naar 026 5600 262 of mailen naar service@notulistenteam.nl. Ook kunt u direct een offerte aanvragen en een notulist reserveren. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Laatste blogs