Notuleerservice

Notuleerservice

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notuleerservice

Bent u op zoek naar een vakkundige notulist of transcribent voor de verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Dan biedt het Notulistenteam u een unieke notuleerservice. Hét Notulistenteam is al vele jaren actief in de verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. Goed notuleren is een vak en onze notulisten beschikken dan ook over de benodigde kennis en vaardigheden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig verslag. Of u nu een notulist zoekt voor terugkerende vergaderingen of op ad hoc basis. Hét Notulistenteam heeft vrijwel altijd een bekwame notulist beschikbaar voor uw vergadering of bijeenkomst.

Waarom een notulist inhuren

Goede notulen leveren een belangrijke bijdrage aan overlegprocessen en zijn dan ook van groot belang. Door uw notuleerwerk uit te besteden bespaart u niet alleen veel kosten, maar krijgt u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Dankzij de notulen kunnen afwezigen kennisnemen van hetgeen besproken is en blijven zij, net als de deelnemers, betrokken. Het nakomen van gemaakte afspraken en besluiten wordt controleerbaar. Waarom u er goed aan doet een notulist van het Notulistenteam in te huren?

  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar
  • Kosteneffectief en tijdbesparend

De notulen worden altijd geleverd in de door u gewenste format en lay-out en worden altijd gecontroleerd op taalgebruik, spelling en grammatica. Met de notulisten van hét Notulistenteam bent u dus verzekerd van een professioneel en kwalitatief hoogwaardig verslag.

Transcriptieservice

Naast onze notuleerservice bieden wij u ook een transcriptieservice aan. Een vergadering of bijeenkomst wordt steeds vaker opgenomen, om precies terug te kunnen horen wat er is gezegd. Het uitwerken van deze geluidsopname is een tijdrovende klus die de nodige kennis en kunde vraagt. Veel van de notulisten van hét Notulistenteam zijn gespecialiseerd in transcriberen en kunnen snel en efficiënt een letterlijk verslag leveren.

Notulist reserveren

Wilt u zeker zijn van een vakkundige verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Kies dan voor de notuleerservice van hét Notulistenteam. Via deze website kunt u een notulist reserveren, die u graag van dienst is. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Laatste blogs