Notulist gevraagd?

Notulist gevraagd?

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notulist gevraagd?

Heeft u binnenkort een belangrijke vergadering waarbij overzichtelijke en duidelijke notulen niet mogen ontbreken? En heeft u nog geen notulist gevraagd? Dan is de notuleerservice van hét Notulistenteam precies wat u nodig heeft. Onze notulisten zijn onafhankelijk, materie-deskundig en hebben ervaring met de meest uiteenlopende agenda’s. Door uw notuleerwerk uit te besteden bespaart u niet alleen veel kosten, maar krijgt u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Of u nu een notulist zoekt voor terugkerende vergaderingen of op ad hoc basis, hét Notulistenteam heeft vrijwel altijd een bekwame notulist beschikbaar voor uw vergadering of bijeenkomst. Vaak kunnen wij tot 6 uur voor aanvang van de vergadering iets voor u betekenen.

Een notulist inhuren

Goed notuleren is een vak en vereist de nodige kennis en vaardigheden. Met de notulisten van hét Notulistenteam bent u verzekerd van een professioneel en deskundig verslag. Hiermee kunnen afwezigen kennisnemen van hetgeen er besproken is en blijven de deelnemers betrokken. Uiteraard worden de notulen altijd geleverd in een door u gewenste format en lay-out en wordt er goed gecontroleerd op taalgebruik, spelling en grammatica. Met de notulisten van hét Notulistenteam bent u dus verzekerd van een professioneel en kwalitatief hoogwaardig verslag.

Kon uw notulist onverhoopt niet bij een vergadering of bijeenkomst zijn en heeft u in de tussentijd nog geen nieuwe notulist gevraagd? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en wij kijken wat we nog voor u kunnen betekenen!

hét Notulistenteam

Al sinds 2002 verzorgt hét Notulistenteam de verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches. Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van hoog opgeleide en ervaren notulisten. Dankzij dit brede netwerk hebben wij altijd een geschikte notulist beschikbaar. Wanneer u kiest voor een notulist van hét Notulistenteam kiest u voor:

  • Ervaren, deskundige en discrete notulisten
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • Inzetbaar op korte termijn
  • In heel Nederland inzetbaar
  • In meerdere talen mogelijk
  • Scherpe tarieven

Notulist aanvragen

Bent u nog last minute op zoek naar een professionele notulist? Bij hét Notulistenteam heeft u binnen no time een notulist gevraagd en gereserveerd! Neem direct contact met ons op en hoor wat uw mogelijkheden zijn. In het vervolg vooruit denken? U kunt ook een notulist reserveren voor toekomstige bijeenkomsten. Wees voorbereid en vraag op tijd uw notulist bij hét Notulistenteam!

Laatste blogs