Notulist gezocht?

Notulist gezocht?

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notulist gezocht?

Notulist gezocht voor het bijhouden en uitwerken van de notulen tijdens uw komende bijeenkomst? Bij hét Notulistenteam kunt een professionele notulist inhuren. Goed notuleren en goed transcriberen is een vak wat de nodige kennis en vaardigheden vereist. Onze notulisten kunnen diverse vormen van verslag afleveren, waaronder een beknopt samenvattend verslag, uitgebreid samenvattend verslag, woordelijk verslag of een letterlijk verslag. Wij beschikken over een landelijk netwerk van opgeleide en ervaren notulisten en transcribenten. Dus wordt er nog eens door een collega of iemand in uw omgeving naar een notulist gezocht? Dan verwijst u ze naar hét Notulistenteam!

Over hét Notulistenteam

Hét Notulistenteam is al vele jaren actief in de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches en helpt ook u graag met uw notuleerwerk. Het inhuren van een freelance notulist is niet alleen kostenbesparend, maar geeft u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Hierdoor kunnen deelnemers alles nog eens nalezen en afwezigen kennisnemen van hetgeen er gesproken is.

Wij beschikken over ervaren, deskundige en discrete notulisten en transcribenten. Het zijn ware professionals met specifieke vakkennis. Notuleren is in meerdere talen mogelijk en we zijn inzetbaar op korte termijn in heel Nederland voor scherpe tarieven.

Onze werkwijze

Bij hét Notulistenteam hanteren we een eenvoudige werkwijze. Onze systemen zijn ingericht met als doel u als klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dus notulist gezocht? Bij hét Notulistenteam gaan we als volgt te werk:

  • Neem telefonisch of online contact met ons op voor een offerteaanvraag voor onze notuleer– of transcriptieservice.
  • Bij akkoord op de offerte zoeken wij een geschikte notulist of transcribent. In een opdrachtbevestiging leggen we alle afspraken vast.
  • Ter voorbereiding stuurt u de vergaderagenda en de notulen van de vorige vergadering naar ons toe per e-mail en de vergadering wordt vervolgens bijgewoond door de notulist.
  • Het verslag wordt later door de notulist uitgewerkt. De notulen worden geredigeerd en gecontroleerd op grammatica, lay-out en dergelijke. Binnen 2 tot 5 werkdagen (afhankelijk van de verslagvorm) na de vergadering heeft u de uitgewerkte (concept)notulen in uw bezit. Eventuele opmerkingen worden door ons nog in een definitieve versie verwerkt. Bij het opstellen van de documenten houden wij rekening met uw wensen en huisstijl.
  • U ontvangt van ons een factuur voor de verleende diensten.

Ik wil een notulist inhuren!

Het doet er niet meer toe of u lang naar een notulist heeft gezocht, u heeft er bij ons één gevonden. Tot 6 uur voor aanvang van de vergadering kunnen wij kijken of één van onze (freelance) notulisten beschikbaar is. Heeft u een belangrijke bijeenkomst en wilt u er zeker van zijn dat er een notulist aanwezig is? Dan kunt u via deze website een notulist reserveren, of even contact opnemen met één van onze medewerkers. Vraag hier direct een offerte aan voor het inhuren van een notulist.

Laatste blogs