Notulist inhuren

Notulist inhuren

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notulist inhuren

Wilt u een professionele notulist inhuren? Omdat notulen de verbinding vormen tussen opeenvolgende gesprekken van vergaderingen en bijeenkomsten dragen zij bij aan de continuïteit van de bedrijfsvoering. Professionele notulen zijn van maatschappelijk en economisch belang. Dankzij professionele notulen is voor iedereen duidelijk wat er besproken is tijdens de bespreking, ook voor diegenen die niet aanwezig waren. En dát is ons doel: met notulen exact duidelijk maken wat besproken is, zodat iedereen op de hoogte is en zodat alles samengevat duidelijk is. In objectieve notulen worden gemaakte afspraken helder, eenduidig en concreet vastgelegd waardoor deze tastbaar, onvermijdbaar en controleerbaar zijn voor alle betrokkenen. Een professionele notulist inhuren kunt u doen bij hét Notulistenteam.

Over hét Notulistenteam

Hét Notulistenteam verzorgt al sinds 2002 de professionele verslaglegging van allerlei soorten vergaderingen en bijeenkomsten bij organisaties in verschillende branches. Ons bureau beschikt over een landelijk netwerk van meer dan 100 hoogopgeleide en ervaren notulisten en transcribenten.

Goed notuleren is een vak. Het vereist kennis en vaardigheden. Daarom is een notulist inhuren van hét Notulistenteam een uitstekend idee. Wij bieden u namelijk de volgende voordelen:

  • Ervaring, deskundigheid en discretie
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In meerdere talen mogelijk
  • Inzetbaar op korte termijn
  • In heel Nederland inzetbaar
  • Scherpe tarieven

Hét Notulistenteam is een professionele dienstverlener die haar klanten wil faciliteren in het objectief en professioneel vastleggen van vergaderingen en bijeenkomsten waardoor organisaties effectiever kunnen opereren.

Onze werkwijze

Bij hét Notulistenteam hanteren we een eenvoudige werkwijze. Onze systemen zijn ingericht met als doel u als klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wanneer u een notulist wilt inhuren, neemt u telefonisch of online contact met ons op voor een offerteaanvraag voor onze notuleerservice. Bij akkoord op de offerte zoeken wij een geschikte notulist. Ter voorbereiding stuurt u de vergaderagenda en de notulen van de vorige vergadering naar ons toe per e-mail. De vergadering wordt bijgewoond door de notulist en het verslag wordt later door de notulist uitgewerkt. De notulen worden geredigeerd en gecontroleerd op grammatica, lay-out en dergelijke.

Binnen 2 tot 5 werkdagen (afhankelijk van de verslagvorm) na de vergadering hebt u de uitgewerkte (concept)notulen in uw bezit. Eventuele opmerkingen worden door ons nog in een definitieve versie verwerkt. Bij het opstellen van de documenten houden wij rekening met uw wensen en huisstijl. U ontvangt tot slot van ons een factuur voor de verleende diensten.

Notulist inhuren bij hét Notulistenteam

Interesse in een notulist inhuren? Neem contact met ons op! U kunt bellen naar 026 5600 262 of mailen naar service@notulistenteam.nl. Ook kunt u direct een offerte aanvragen en een notulist reserveren. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Laatste blogs