Notuliste gezocht voor uw meeting?

Notuliste gezocht voor uw meeting?

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Notuliste gezocht voor uw meeting?

Vind er binnenkort een belangrijke meeting plaats waar nog een notuliste voor gezocht wordt? Hét Notulistenteam helpt u dan graag uit de brand met een professionele notuliste die veel ervaring heeft. Er wordt vaker een externe notuliste gevraagd voor vergaderingen en bijeenkomsten en dat pakt dankzij de professionals van hét Notulistenteam eigenlijk altijd goed uit.

Goed notuleren en goed transcriberen is een vak wat de nodige kennis en vaardigheden vereist. Onze notulisten kunnen diverse vormen van verslag afleveren, waaronder een beknopt samenvattend verslag, uitgebreid samenvattend verslag, woordelijk verslag of een letterlijk verslag. Het maakt niet uit waar u in Nederland een notuliste nodig hebt, hét Notulistenteam beschikt over een landelijk netwerk van opgeleide en ervaren notulisten en transcribenten. Dus wordt er nog eens door een collega of iemand in uw omgeving naar een notuliste gezocht? Dan verwijst u ze naar hét Notulistenteam!

Hoe werkt het?

Bij hét Notulistenteam hanteren we een eenvoudige werkwijze. Wij willen u als klant zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Om een notuliste bij ons te huren, neemt u telefonisch of via de website contact met ons op voor een offerteaanvraag voor onze notuleerservice. Wanneer u akkoord geeft op de offerte, gaan wij direct op zoek naar een geschikte notuliste. Om te waarborgen dat de notuliste die u heeft gevraagd zich voldoende in de gespreksstof kan vinden, vragen wij u om ons ter voorbereiding de vergaderagenda en de notulen van de vorige vergadering naar ons te mailen. De vergadering wordt bijgewoond door de notuliste en het verslag wordt later door onze notuliste uitgewerkt. De notulen worden geredigeerd en gecontroleerd op grammatica en lay-out en dergelijke. Zo ontvangt u namens hét Notulistenteam altijd een uiterst net verslag.

De toegevoegde waarde van een notuliste

Het inhuren van een freelance notulist is niet alleen kostenbesparend, maar geeft u ook een objectieve verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Hierdoor kunnen deelnemers alles nog eens nalezen en afwezigen kennisnemen van hetgeen er gesproken is. Echt goed notuleren vereist de nodige kennis en vaardigheden en is een vak op zich. Hét Notulistenteam is al vele jaren actief in de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten in diverse branches en helpt ook u graag met uw notuleerwerk. Waarom u er goed aan doet om een notulist in te huren?

  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • Kosteneffectief en tijdbesparend
  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar

Notuliste reserveren

Wilt u zeker zijn van een vakkundige verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst? Kies dan voor een notuliste van hét Notulistenteam. Als er nog een notuliste wordt gezocht, weet u waar u zijn moet. Via deze website kunt u een notuliste reserveren, die u graag van dienst is. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen als u die heeft!

Laatste blogs