Transcriberen interview

Transcriberen interview

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Transcriberen interview

Steeds vaker wordt van een vergadering of bijeenkomst een geluidsopname gemaakt om later precies terug te kunnen horen wat er gezegd is. Dit is niet alleen handig indien u een woordelijk of letterlijk verslag wenst maar ook als naslagwerk. Het transcriberen van een geluidsopname is een tijdrovende klus die vakkennis en ervaring vereist. U doet er dan ook goed aan om het transcriberen uit te besteden aan een professionele transcribent. Wilt u gesproken tekst omzetten in een geschreven verslag, maar heeft u hier zelf de kennis en kunde niet voor? Dan is het Notulistenteam u graag van dienst. Veel van onze notulisten zijn gespecialiseerd in het transcriberen van geluidsopnamen en werken de opgenomen bijeenkomst graag voor u uit. U kunt de geluidsopname op verschillende manieren aanleveren, liefst in MP3 formaat!

Het Notulistenteam

Naast het transcriberen kunt u bij het Notulistenteam ook notulisten inhuren voor de verslaglegging van uw vergadering of bijeenkomst. Het uitbesteden van het notuleerwerk leidt tot een efficiënte, objectieve en kostenbesparende verslaglegging. De deelnemers aan de vergadering ontvangen achteraf een professioneel verslag van hoge kwaliteit. Door te kiezen voor het Notulistenteam geniet u van de volgende voordelen:

  • Ervaren, deskundige en discrete notulisten en transcribenten
  • Professionals met specifieke vakkennis
  • In meerdere talen mogelijk
  • Inzetbaar op korte termijn
  • In heel Nederland
  • Scherpe tarieven

Wij beschikken over een landelijk netwerk van hoog opgeleide en ervaren notulisten door heel Nederland. Ook kunnen onze notulisten diverse verslagvormen afleveren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een beknopt samenvattend verslag, uitgebreid samenvattend verslag, woordelijk verslag of een letterlijk verslag. Iedere vergadering en iedere bijeenkomst vraagt om een andere verslaglegging, dus u bepaald welke vorm van verslag gewenst is. De verslagen hebben allemaal zo hun eigen voordelen, waarover het Notulistenteam u uiteraard kan adviseren. Meer informatie over de verschillende verslagvormen vindt u op deze website.

Ja, ik wil gesproken tekst omzetten in geschreven tekst!

Wordt het transcriberen van een interview of vergadering u echt te veel? Laat dat dan over aan het Notulistenteam. Onze notulisten zijn hierin gespecialiseerd en kunnen daarom snel en efficiënt te werk gaan. Direct weten waar u aan toe bent? Klik dan op de button voor het aanvragen van een offerte.

Laatste blogs