Transcriptieservice

Transcriptieservice

Objectieve en deskundige notulisten
in heel Nederland

Transcriptieservice

Een vergadering of bijeenkomst wordt steeds vaker opgenomen, om precies terug te kunnen horen wat er is gezegd. Dit is niet alleen handig indien u een woordelijk of letterlijk verslag wenst maar ook als naslagwerk of bij een rechtszaak. Het uitwerken van deze geluidsopnames neemt veel tijd in beslag en vereist de nodige vakkennis en ervaring. Om deze reden doet u er goed aan het transcriberen van een vergadering of bijeenkomst uit te besteden. Hiervoor bent u bij hét Notulistenteam aan het juiste adres. Met de transcriptieservice van hét Notulistenteam kunt u geluidsopnames van verschillende type bijeenkomsten uit laten werken door een professioneel notulist. U kunt de geluidsopname op verschillende manieren aanleveren, maar onze voorkeur gaat uit naar MP3 formaat.

Hét Notulistenteam

Hét Notulistenteam verzorgt al vele jaren de verslaglegging van alle soorten vergaderingen en bijeenkomsten. Wij beschikken dan ook over een landelijk netwerk van hoogopgeleide en ervaren notulisten. Dus of u nu een notulist wilt voor terugkerende vergaderingen, of op ad hoc basis of omdat uw huidige notulist plotseling ziek is; dankzij ons brede netwerk hebben wij altijd wel een geschikte notulist beschikbaar. Vaak kunnen wij tot 6 uur voor aanvang van de vergadering nog iets voor u betekenen.

Notuleerservice

Naast de transcriptieservice van hét Notulistenteam bieden wij u ook een notuleerservice aan. Goed notuleren vereist vakkennis en vaardigheden en levert een belangrijke bijdragen aan overlegprocessen. Dankzij de notulen kunnen afwezigen kennisnemen van hetgeen besproken is en blijven zij, net als de deelnemers betrokken. Met de notulisten van hét Notulistenteam bent u verzekerd van een professioneel en deskundig verslag. De belangrijkste argumenten om een notulist in te huren zijn:

  • Objectieve en materie-deskundige notulisten in heel Nederland
  • Vakkundige verslaglegging of transcriptie
  • Onafhankelijk, flexibel en betrouwbaar
  • Kosteneffectief en tijdbesparend

Ja, ik kies voor transcriptieservice van hét Notulistenteam!

Heeft u geluidsopnamen die u graag wilt omzetten in geschreven tekst? Laat dat dan over aan de transcribenten van hét Notulistenteam. Wij zijn hierin gespecialiseerd en gaan snel en efficiënt te werk. Bent u benieuwd wat onze transcriptieservice kost? Klik dan op de button voor het aanvragen van een offerte.

Laatste blogs